Proje Fuarı hakkında (poster basımı)

Proje Fuarı ve Yarışması etkinliğimiz 8 Mayıs 2018  Salı günü ESO Binası Fuaye Alanında (2. Cadde No:1) gerçekleştirilecektir. Daha önceki yıllarda yapılan Organize Sanayi bölgesi ortak alanında yapılmayacaktır.

Projelerin basım işlemi daha önceki yıllarda da olduğu gibi dekanlık bünyesinde yer alan fotokopi ve çıktı merkezinden yapılabilecektir. Etkinlik ile lgili poster basımları 24/04/2018  -  04/05/2018 tarihler aralığında Fakülte Fotokopi/Basım ofisinden yapılacaktır. Hazırlanacak posterler ile ilgili bilgilere (format, boyut vb.) https://mfprojefuari.anadolu.edu.tr/ adresinden ulaşabilirsiniz. Öğrenciler istedikleri gün ve saat de gidip basımlarını teslim edebilecek ve sonrasında da çıktılarını alabileceklerdir.

Published on: Thursday, April 26, 2018
Will be published until: Thursday, May 10, 2018

Author of the announcement: Dr. Öğr. ÜyesiAlper Kürşat UYSAL
Home | Department | Undergraduate | Graduate | Research | Continual Improvement

© 1993-2017 CENG. All rights reserved.