2017-2019 Proje Dönemi Erasmus+ Staj 2. başvuru sonuçları

2017-2019 Proje Dönemi Erasmus+ Staj Hareketliliği Programı 2. başvurudanfaydalanmak üzere ön başvuru yapan öğrencilerin sıralama puanları ve programdan faydalanmadurumları ekteki listede sunulmaktadır. Listede hibeli faydalanabileceği belirtilen öğrencilerin 29 Haziran 2018 tarihine kadar staj yapacakları kurumdan Kabul Mektuplarını almaları ve bu mektupla birlikte Yönetim Kurul Kararlarının Uluslararası İlişkiler Birimi'ne iletilmesi gerekmektedir. Asıl listede yer alan öğrencilerin belirtilen tarihe kadar Kabul Mektubualamamaları durumunda kontenjanları yedek listede yer alan öğrenciler tarafından kullanılacaktır.Hibesiz olarak programdan faydalanmak isteyen öğrenciler için süre kısıtlaması bulunmamaktadır.

Liste için eki inceleyiniz.

Attached files:
Denizli Bld.Sempozyum.pdf

Published on: Friday, May 25, 2018
Will be published until: Monday, July 09, 2018

Author of the announcement: Dr.Öğr. ÜyesiAhmet ARSLAN
Home | Department | Undergraduate | Graduate | Research | Continual Improvement

© 1993-2017 CENG. All rights reserved.